Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κέρκυρα: «Εκπαίδευε» αυτό το κυνηγόσκυλο με ηλεκτροσόκ και το θεωρούσε απόλυτα φυσιολογικό

Κέρκυρα: «Εκπαίδευε» αυτό το κυνηγόσκυλο με ηλεκτροσόκ και το θεωρούσε απόλυτα φυσιολογικό

Οργή στην Κέρκυρα για την φρικτή κακοποίηση. Το κυνηγόσκυλο υπέφερε στα χέρια του αφεντικού του, από το ηλεκτροσόκ που ήταν καθημερινό…

Ήθελε να κάνει το κυνηγόσκυλο να υπακούει στις εντολές του, αλλά δεν απευθύνθηκε σε εκπαιδευτή. Έκανε στο άτυχο ζώο ηλεκτροσόκ και μάλιστα το παραδέχτηκε. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να ανέφερε πως αυτή είναι μια διαδικασία που συνηθίζεται. Οι καταγγελίες στην Κέρκυρα άρχισαν κάποια στιγμή να διαδέχονται η μία την άλλη και μάλιστα υπήρξε και παρέμβαση εισαγγελέα. Σήμερα το ζώο είναι μακριά από το σπίτι που υπέφερε. Στα χέρια φιλόζωων που το αγαπούν και φροντίζουν να βρεθεί ένα κατάλληλο σπίτι για να συνεχίσει τη ζωή του.

Μετά από παρέμβαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών και τις κινήσεις ζωόφιλων στην Κέρκυρα, σώθηκε ένα κυνηγετικό σκυλί, καθως ο ιδιοκτήτης της, την εκπαίδευε με ηλεκτροσόκ! Η κακοποίηση του ζώου σημειώθηκε σε χωριό του νησιού στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη.

Όπως αναφέρει η Στάμη Τζώρα με ανάρτηση της στο Facebook: «Την ονομάσαμε Λίλα γιατί και μόνο στο άκουσμα του προηγούμενου ονόματος της έτρεμε σα το ψάρι και χαμηλωνε το κεφαλάκι της. Είναι ένα ακόμα κυνηγόσκυλο, ένα από αυτά που τα “αγαπάνε σα παιδιά” τους και που εμείς οι υπερβολικοί κατηγορούμε άδικα.

Τόση ήταν η αγάπη που έπαιρνε η σκυλίτσα ώστε στο κορμάκι της γίνονταν ηλεκτροσόκ για να συμμορφωθεί, κάτι που ο ιδιοκτήτης βασανιστής της και τρανός κυνηγός της περιοχής θεωρούσε απόλυτα φυσιολογικό.

Η μικρή βρίσκεται πλέον ασφαλής και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να απαλυνουμε τις πληγές της ψυχουλας της ψάχνοντας για αυτήν την καλύτερη οικογένεια. Ευχαριστούμε πολύ την εισαγγελεία πρωτοδικών Κέρκυρας, την δικηγόρο μας και φυσικά την αυτόπτη μαρτυρα που δεν σιώπησε».

Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα το κυνηγόσκυλο στη φωτογραφία του corfutvnews.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις