Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέρκυρα: Η άγνωστη ζωή της Αγγελικής Πέτρου – Τα μυστικά πριν τη στυγερή δολοφονία από τον πατέρα της!

Κέρκυρα: Η άγνωστη ζωή της Αγγελικής Πέτρου – Τα μυστικά πριν τη στυγερή δολοφονία από τον πατέρα της!

Ανοίγουν κλειστά στόματα μετά το φοβερό έγκλημα στην Κέρκυρα με θύμα την Αγγελική Πέτρου.
Η ζωή της 28χρονης, οι αποφάσεις, τα σημάδια και οι απαντήσεις που έβαζαν σε σκέψεις.
Τι συνέβη στη μοιραία συνάντηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Πως ξέφυγαν τα πράγματα.
Ο 52χρονος σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή του σπιτιού του.

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας, ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 28χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν “σκύλα”, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Αγγελική Πέτρου: Συγκλονισμένες οι φίλες της

Σε κατάσταση σοκ, παραμένουν δύο κολλητές φίλες της αδικοχαμένης Αγγελικής. Δύο κοπέλες που μοιράζονταν στιγμές της καθημερινότητάς τους. Όπως λένε στο newsit.gr, η Αγγελική Πέτρου ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν έδινε δικαιώματα με τη ζωή της. Κρατούσε χαμηλούς τόνους, δούλευε για να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και κάποια πράγματα ήθελε να τα κρατάει για τον εαυτό της.

“Ήταν πολύ περιορισμένη και πρόσεχε τι ώρα θα γυρίσει στο σπίτι. Ποτέ δεν είχε επιστρέψει στον πατέρα της, μετά τις 22.00. Ήταν ένας άνθρωπος κλειστός που δεν είχε πολλές σχέσεις στη ζωή της. Ο Αφγανός ήταν μία από τις πρώτες σχέσεις της που έμελλε να αποδειχθεί μοιραία. Δεν της άρεσε να μιλάει για τα προσωπικά της”.

“Την είχαμε δει κάποιες φορές με χτυπήματα στο πρόσωπο αλλά εκείνη έλεγε ότι έπεσε και χτύπησε. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα συνέβαιναν. Για τον πατέρα της μιλούσε με τα καλύτερα λόγια, ενώ για τη μητέρα της δεν έλεγε το παραμικρό” τονίζει συμμαθήτριά της.

“Η Αγγελική δεν ήταν ελεύθερη”

Σαν έναν άνθρωπο καταπιεσμένο από τον πατέρα της περιγράφει την άτυχη Αγγελική ακόμα μία φίλη και πρώην συμμαθήτριά της.

“Ήταν πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και πολύ εργατική. Δούλευε και για τον δήθεν πατέρα της. Ξέρω πως συχνά είχαν εντάσεις και έφταιγε εκείνος” μας λέει αρχικά και συνεχίζει:

“Η κοπέλα ήταν 28 χρονών και θα έπρεπε να έχει την ελευθερία της. Εύχομαι να μην δικαιωθεί αυτό το κτήνος. Είχε θέμα με τη σχέση της κόρης του και δεν τη δεχόταν”.

Αγγελική Πέτρου: Το τηλεφώνημα που θόλωσε τον πατέρα της

Ο 52χρονος παιδοκτόνος θα οδηγηθει εκ νέου στον Εισαγγελέα αύριο Σάββατο. Ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε ότι ο πελάτης του αγαπούσε σε σημείο εμμονής την κόρη του και ουδέποτε την είχε κακοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Συμφωνα με το δικηγόρο η σπίθα άναψε όταν η άτυχη κοπέλα δέχθηκε κλήση στο κινητό της τηλέφωνο από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε μαζί με τον πατέρα της, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Πρόσθεσε, ότι της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη δεν τον άκουσε και κάπως έτσι, άρχισε ο μοιραίος διαπληκτισμός. Σχετικά με το θέμα της ταφής, είπε ότι μόλις ο 52χρονος διαπίστωσε πως η κόρη του ήταν νεκρή, λειτούργησε σε κατάσταση ακραίας συναισθηματικής φόρτισης και πανικού. Όπως είπε όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, μετάνιωσε και πρόθεσή του ήταν να παραδοθεί.

Ο πατέρας της κοπέλας δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον Αφγανό. Η μητέρα της εδώ και 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει την Κέρκυρα και δεν διατηρεί καμία σχέση με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της.

“Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί μου”

«Δεν ήθελα να σκοτώσω το παιδί μου. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται ότι είχα χτυπήσει το παιδί μου και στο παρελθόν», λέει, μεταξύ άλλων από χθες (03-01-2019), ο πατέρας που ομολόγησε τη δολοφονία της ίδιας του της κόρης. Ο 52χρονος δράστης περιέγραψε τα τελευταία λεπτά πριν από τη δολοφονία της κόρης του, σημειώνοντας με κλάματα ότι έχει μετανιώσει και πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει.

Όπως είπε στο Open, της έφτιαξε μπακλαβά και κάθισαν να φάνε. “Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου, αλλά ένα χρόνο δεν ήξερα που βρισκόταν” τονίζει και συνεχίζει: “επί ένα χρόνο δεν σήκωνε κανένα τηλέφωνο και είχε απομακρυνθεί από όλους τους συγγενείς μας. Από ενδιαφέρον τα έκανα όλα. Καλύτερα να πέθαινα εγώ”.

Τα τελευταία λόγια της 28χρονης Αγγελικής

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, λίγο πριν ξεψυχήσει από τα χτυπήματα το άτυχο κορίτσι, μίλησε στον πατέρα του και του είπε: “Μπαμπά φεύγω. Σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς”.

Η αναπαράσταση του εγκλήματος στην Κέρκυρα

Τα ίχνη της άτυχης Αγγελικής χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης. Ήταν ένα κορίτσι ανεξάρτητο, εργαζόταν σε ένα καφέ στην Κέρκυρα, έβγαζε τα δικά της χρήματα και χάραζε το δικό της δρόμο, μακριά από τα θέλω του πατέρα της που ήθελε να διαλύσει τη σχέση που διατηρούσε.

Εκείνος όμως είχε άλλη γνώμη. Από την πρώτη στιγμή ο Αφγανικής καταγωγής φίλος της κοπέλας ο οποίος αναφέρει την εξαφάνισή της, υποστηρίζει ότι ο φονιάς ήταν ο ίδιος της ο πατέρας. Χθες το απόγευμα, εκτυλίχθηκαν δύσκολες στιγμές, όταν ο πατέρας, χρειάστηκε να περιγράψει τη δολοφονία του σπλάχνου του, μέσα στο σπίτι που έγιναν όλα.

Την σκότωσε γιατί είχε σχέση με Αφγανό

Ο λόγος που ο πατέρας έφτασε στο ανατριχιαστικό έγκλημα, ήταν η σχέση που διατηρούσε η κοπέλα με ένα νεαρό Αφγανό. Μια σχέση που ο πατέρας όχι μόνο δεν ενέκρινε αλλά απαιτούσε να τελειώσει.

Όταν η 28χρονη τον ενημέρωσε πως όχι μόνο δεν πρόκειται να χωρίσει αλλά σκέφτεται να τον παντρευτεί, ο πατέρα της αποφάσισε να την σκοτώσει. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους συνάντησης, στο πατρικό σπίτι της άτυχης Αγγελικής, ο δράστης τη χτύπησε στο κεφάλι και της έδωσε τη χαριστική βολή.

Όταν κατάλαβε πως η κόρη του ήταν νεκρή, προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα. Το πήρε και το έθαψε στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού. Αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι και συνέχισε τη ζωή του, σα να μην τρέχει τίποτα!

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε το πρωί έριξε φως στις συνθήκες θανάτου. Όπως είπε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο δράστης τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι.

Τα φονικά χτυπήματα, όπως διαπιστώθηκε ήταν 7 και ο θάνατος της γλυκιάς Αγγελικής αναπόφευκτος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις