Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Καταγγελία για ασέλγεια σε 9χρονη από πατέρα φίλης της

Κέρκυρα: Καταγγελία για ασέλγεια σε 9χρονη από πατέρα φίλης της

Σάλος στην Κέρκυρα από την καταγγελία για ασέλγεια σε ένα 9χρονο κορίτσι. Ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται σύντομα, στα χέρια εισαγγελέα…

Η καταγγελία για ασέλγεια στο 9χρονο κορίτσι έγινε σε αστυνομικό τμήμα του νησιού και ξεκίνησαν έρευνες ταχύτατα. Οι γονείς της ανήλικης κατέθεσαν πως η κόρης τους δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον πατέρα φίλης της. Το παιδί αναμένεται να εξεταστεί από ειδικό ψυχολόγο, τα συμπεράσματα του οποίου αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γονείς της μικρής ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, που για την ώρα αρνείται τα πάντα.

Το θέμα έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία που περιμένει τις εξελίξεις. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την υπόθεση ασέλγειας από 62χρονο σε βάρος 9χρονης μαθήτριας ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας μετά από καταγγελία των γονιών του παιδιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη πριν μερικά 24ωρα δέχτηκε παρενόχληση από τον πατέρα φίλη της, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Η Αστυνομική Διεύθυνση διενεργεί προανάκριση και αναμένεται τις επόμενες μέρες ο πλήρης φάκελος της υπόθεσης να κατατεθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, ενώ η 9χρονη εξετάζεται από ειδικό ψυχολόγο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις