Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κέρκυρα: Νέα στοιχεία για τον εργάτη που καταπλακώθηκε από τοίχο κτιρίου και σκοτώθηκε

Κέρκυρα: Νέα στοιχεία για τον εργάτη που καταπλακώθηκε από τοίχο κτιρίου και σκοτώθηκε

Αποκαλύψεις μετά το δυστύχημα στην Κέρκυρα. Ο άτυχος εργάτης καταπλακώθηκε από τοίχο και υπέκυψε μόνος και αβοήθητος. Το κτίριο ήταν μέχρι και πριν από ένα χρόνο σχολείο…

Θλίψη στην Κέρκυρα για το δυστύχημα με τον τραγικό θάνατο 49χρονου. Ο άτυχος εργάτης δούλευε μόνος μέσα στο κτίριο και όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, έσκαβε το συγκεκριμένο τοίχο στη βάση του. Κάποια στιγμή κατέρρευσε, τον καταπλάκωσε και προκάλεσε τον θάνατό του. Όλα αυτά μέσα σε ένα κτίριο, που μέχρι και πριν από ένα χρόνο ήταν σχολείο και στέγαζε μαθητές.

Έρευνα στο πλαίσιο της προανάκρισης έχει ξεκινήσει από την αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του τραγικού θανάτου του 49χρονου Πακιστανού, ο όποιος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο κατά τη διάρκεια εργασιών σε σπίτι στην Κέρκυρα.

Αν και στην αρχή οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για άτομο νεαρής ηλικίας, από τα χαρτιά τα οποία βρέθηκαν πάνω στη σορό βεβαιώθηκε ότι ήταν άνδρας 49 ετών από το Πακιστάν. Οι πρώτες ενδείξεις τον φέρουν να εργαζόταν μόνος την ώρα του δυστυχήματος, το οποίο μάλιστα συνέβη πολλές ώρες πριν βρεθεί το άψυχο σώμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι έσκαβε το συγκεκριμένο τοίχο στη βάση του, πριν όμως ολοκληρώσει το σκάψιμο ο τοίχος υποχώρησε και έπεσε πάνω του πριν προλάβει να απομακρυνθεί.

Τον 49χρονο βρήκε άλλος εργαζόμενος, τον οποίο είχε πάρει τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης του κτιρίου να πάει στο χωριό να δει τι γίνεται, γιατί ο Πακιστανός εργάτης δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Στο κτίριο, το οποίο είναι ιδιωτικό, γίνονται εργασίες ανακαίνισης καθώς μέχρι πριν από ένα χρόνο στέγαζε σχολικό συγκρότημα. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και η ώρα του θανάτου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις