Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς – Άγριο έγκλημα κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο

Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς – Άγριο έγκλημα κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Κέρκυρα, όταν ο άγνωστος δράστης άνοιξε πυρ εναντίον τους. Αποκλεισμένη η περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο. Σοκαρισμένοι από το έγκλημα και τη διπλή δολοφονία οι αυτόπτες μάρτυρες…

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κέρκυρας μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή Δασιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, λίγο μετά τις 11.30, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα που περπατούσαν στο σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και αυτή την στιγμή βρίσκονται στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γιατί κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ενδεχομένως να κρύβεται στη περιοχή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης της διπλής δολοφονίας, έβαλε στο στόχαστρο ζευγάρι Γάλλων τουριστών, με το οποίο είχε διαφορές. Φέρεται να τους σκότωσε με την κυνηγετική του καραμπίνα. Η κρατική τηλεόραση συμπλήρωσε  πως μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης το έσκασε από το σημείο και διέφυγε στο σπίτι του, όπου και ταμπουρώθηκε.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλιφέρης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις