Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Κέρκυρα: Σπαρακτικά αντίο στον οδηγό που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Κέρκυρα: Σπαρακτικά αντίο στον οδηγό που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Δάκρυα στην Κέρκυρα για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 44χρονο οδηγό. Τι λένε στενοί φίλοι του, ένα 24ωρο μετά την τραγωδία…

Θλίψη στην Κέρκυρα για τον χαμό ενός 44χρονου άντρα στην άσφαλτο, μετά από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του με ένα φορτηγό. Οι φίλοι και οι συγγενείς του, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη και κάνουν λόγο για έναν εργατικό και πάντα χαμογελαστό άνθρωπο.

Στενή φίλη του 44χρονου λέει στο newsit.gr: «Έφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά πάντα με το χαμόγελο, μια καλή ψυχή κυριολεκτικά» και καταλήγει αναφέροντας «η άσφαλτος δυστυχώς τρώει τα καλύτερα παιδιά!» Οι γονείς και η αδερφή του άτυχου οδηγού είναι απαρηγόρητοι. «Οι γονείς του λυπήθηκαν πολύ. Την μάνα του λυπάμαι περισσότερο. Έχασαν το παιδί τους και τώρα έχουν μόνο την άλλη κόρη τους, την αδερφή του. Όταν το έμαθαν ήταν σαν βόμβα. Όλοι κλαίνε» λέει στο newsit.gr άλλη φίλη του αδικοχαμένου άντρα.

Συνεχίζει λέγοντας ότι «ήταν πάντα χαμογελαστός. Δεν είχε κακία μέσα του, ήταν άγιος άνθρωπος πραγματικά». Η γυναίκα που γνωρίζει την οικογένεια του αδικοχαμένου άντρα 22 χρόνια και δουλεύει σε επιχείρηση που διατηρεί πολύ καλός φίλος του 44χρονου μας λέει ότι «την ώρα που έγινε το τροχαίο πήγαινε στη δουλειά του. Δεν είχε σταματήσει να δουλεύει επειδή είχε όνειρο να φτιάξει το σπίτι στο χωριό του, το Πεντάτι».

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το πρωί του Σαββάτου, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας προς Κέρκυρα. Φορτηγό που οδηγούσε ένας 64χρονος για άγνωστο ακόμα λόγο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 44χρονος το οποίο κινούταν προς την ίδια κατεύθυνση. Ο θάνατος του 44χρονου ήταν ακαριαίος στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις