Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κέρκυρα: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών – Αναζητείται ο συνεργός του

Κέρκυρα: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών – Αναζητείται ο συνεργός του

Συνελήφθη σήμερα ένα 35χρονος κάτοικος Κέρκυρας για διακίνηση ναρκωτικών. Ο αλβανικής καταγωγής άνδρας φαίνεται να είχε και συνεργό, έναν 25χρονο Κερκυραίο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, συνέλαβαν τον 35χρονο όταν τον εντόπισαν σε περιοχή με πυκνή βλάστηση στην Κεντρική Κέρκυρα, έξω από τον Ποταμό. Ο άνδρας έκρυβε 11.829 γραμμάρια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 35χρονος αλλοδαπός φέρεται να έχει συνεργό έναν 25χρονο Κερκυραίο, που διαφεύγει μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει συλληφθεί, ενώ σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά τις έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε, στο μεν σπίτι του συλληφθέντος ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων, ενώ, στο σπίτι του 25χρονου συγκατηγορούμενού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 15 γραμμαρίων και ακατέργαστης κάνναβης βάρους 45 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας , ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις