Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κέρκυρα: Θρίλερ με τον θάνατο βρέφους 4 μηνών σε ξενοδοχείο! Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκαν

βρέφος

Συγκλονισμένη η Κέρκυρα από την τραγική είδηση. Ένα βρέφος μόλις 4 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά στη μητέρα του…

Στην ψυχιατρική κλινική Κέρκυρας μεταφέρθηκε με εντολή του εισαγγελέα η 30χρονη Βρετανίδα, μητέρα του 4 μηνών βρέφους, μετά το νευρικό κλονισμό που υπέστη, από τον τραγικό θάνατο του μωρού της σήμερα το πρωί, σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η νεαρή γυναίκα που είχε έρθει για διακοπές στο νησί τον Φαιώκων μαζί με το λίγο μηνών μωρό της, δεν πίστευε στα μάτια της, όταν διαπίστωσε πως κάτι κακό είχε συμβεί στο παιδί της. Αμέσως έβαλε τις φωνές, ενώ ειδοποίησε την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

Το ίδιο τουριστικό κατάλυμα για τις διακοπές του είχε επιλέξει κι ένας ιδιώτης γιατρός, που κλήθηκε αμέσως προκειμένου να εξετάσει το βρέφος και να δει τι ακριβώς είχε συμβεί. Όσες προσπάθειες κι αν έκανε ο γιατρός να επαναφέρει το βρέφος στη ζωή, δυστυχώς δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, όπου μετέβη εκεί ένα κλιμάκιο του Α.Τ Λευκίμης με τον αξιωματικό υπηρεσίας και τον ιατροδικαστή, όπου αύριο αναμένεται να βγάλει το πόρισμα, που θα ρίξει φως στις πραγματικές αιτίες θανάτου του βρέφους.

Η μητέρα δεν συνελήφθη, καθώς σ αυτή την φάση και πριν την ιατροδικαστική έκθεση, που αναμένεται να διενεργηθεί αύριο, δεν μπορεί να της απαγγελθεί καμία κατηγορία. Εχει υποστεί νευρικό κλονισμό και ο εισαγγελέας σε πρώτη φάση διέταξε να μεταφερθεί στην ψυχιατρική κλινική ώστε να εξεταστεί.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η μητέρα τάισε το μωρό το βράδυ με το μπιμπερό και του το άφησε στο στόμα με αποτέλεσμα να πνιγεί από το γάλα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις