Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κέρκυρα: Θρίλερ χωρίς τέλος – Κανένα ίχνος από την αγνοούμενη 80χρονη

Κέρκυρα: Θρίλερ χωρίς τέλος – Κανένα ίχνος από την αγνοούμενη 80χρονη

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κέρκυρα με τις ημέρες να περνούν βασανιστικά τόσο για τους συγγενείς και φίλους της Μαρίας Κόλλα, όσο και για τις αστυνομικές αρχές του νησιού που πλέον ερευνούν κάθε ενδεχόμενο – μεταξύ των οποίων κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να συνδέσουν το παζλ της μυστηριώδης εξαφάνισης της 80χρονης Μαρίας Κόλλα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στην Κέρκυρα που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης, τα προηγούμενα 24ωρα είχαν προσαγάγει ένα 60χρονο πατέρα και το 40χρονο γιο του. Αν και ο πατέρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 80χρονη και την πέταξε στο χωράφι της αγνοούμενης ήταν ο πρώτος που αφέθηκε ελεύθερος, καθώς κάτι τέτοιο δεν προέκυπτε από πουθενά. Λίγες ώρες αργότερα από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας τη Κέρκυρας αφέθηκε ελεύθερος και ο 40χρονος γιος.

Έτσι, με τις αρχικές έρευνες σε σπίτι γείτονα της, με τον οποίο η 80χρονη δεν είχε καλές σχέσεις, αλλά και με το γεγονός ότι δεν προέκυψε κανένα στοιχείο, εναντίον των δύο προσαχθέντων ο κύκλος των ερευνών έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο. «Πήγαμε και στην αστυνομία αλλά δεν έχουν κανένα νέο στοιχείο, κανένα ίχνος. Αφέθηκε και ο γιος ελεύθερος. Εμείς παραμένουμε στην Κέρκυρα, ήρθε και ο αδερφός από Αθήνα με την οικογένειά του. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε αλλά τίποτα. Κανένα ίχνος της μανούλας μας. Κανένα», λέει στο newsit.gr η κόρη της αγνοούμενης, Βασιλική Κόλλα.

Αστυνομικοί και εθελοντές ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή Κοκκίνι της Κέρκυρας προκείμενου να εντοπίσουν ένα στοιχείο το οποίο θα οδηγήσει στα ίχνη της ηλικιωμένης γυναίκας. «Οι έρευνες συνεχίζονται και από την αστυνομία και από εθελοντές. Η μητέρα μου βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με τον αδερφό της και την κουνιάδα της. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Βλέπαμε και εμείς άλλες περιπτώσεις και λέγαμε δεν είναι δυνατόν να χάνονται έτσι οι άνθρωποι. Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές» αναφέρει στο newsit.gr, o εγγονός της αγνοούμενης, Θωμάς Αποστολάκης.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις