Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κιλκίς: Άγρια δολοφονία για λίγα ευρώ – Τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν 8 άτομα!

Κιλκίς: Άγρια δολοφονία για λίγα ευρώ – Τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν 8 άτομα!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία νεαρού στο Κιλκίς. Οι δράστες σκότωσαν το θύμα τους με πρωτοφανή αγριότητα και παράτησαν το πτώμα…

Η ληστεία ήταν το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης που έγινε, πριν από περίπου 10 μέρες, σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου στο Κιλκίς με θύμα έναν 29χρονο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οι οποίοι εξιχνίασαν το έγκλημα που έγινε το βράδυ της 23ης προς 24ης Ιουλίου 2018, δράστες είναι συνολικά 8 αλλοδαποί ηλικίας από 17 έως 26 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Κιλκίς, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εγκληματική οργάνωση, ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 29χρονου είχε εντοπιστεί σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς και έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και χτύπημα στο πρόσωπο.

Η δολοφονία που συγκλόνισε το Κιλκίς

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι συλληφθέντες που έμεναν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο σε περιοχή του Κιλκίς, επιτέθηκαν στον 29χρονο με σκοπό την ληστεία. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι δράστες το τελευταίο διάστημα είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με ιεραρχική δομή, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών σε βάρος αλλοδαπών, στην ευρύτερη περιοχή της Παιονίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εκτός από τους δράστες που κατηγορούνται για τη δολοφονία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άλλοι 8 αλλοδαποί ηλικίας από 19 έως 26 ετών, καθώς βρέθηκαν κρυμμένα στον χώρο και κατασχέθηκαν συνολικά 6 μαχαίρια και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 445 ευρώ και 10 κινητά τηλέφωνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις