Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κιλκίς: Αντί για λίρες «βρήκαν το διάολό τους» – Το μεσημέρι που θα θυμούνται οι επίδοξοι χρυσοθήρες

Κιλκίς: Αντί για λίρες «βρήκαν το διάολό τους» – Το μεσημέρι που θα θυμούνται οι επίδοξοι χρυσοθήρες

Η είδηση έρχεται από το Κιλκίς με 4 Έλληνες να οδηγούνται σε αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες. Δείτε την εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα…

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου για την «Προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Οι αστυνομικοί χθες το μεσημέρι (14-05-2022) εντόπισαν σε δασική περιοχή του Κιλκίς τους τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 35, 37, 56 και 43 ετών να επιβιβάζονται σε όχημα με οδηγό τον 35χρονο, μετά από παράνομες ανασκαφές που είχαν πραγματοποιήσει σε κοίτη ποταμού στη δασική περιοχή οπότε και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ανιχνευτές μετάλλων, τέσερις αυτοσχέδιες ραβδοσκοπικές βέργες και σχετικά εξαρτήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως. Δείτε την εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις