Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Κιλκίς: Η στιγμή της έκπληξης σε καφετέρια στο τραπέζι που κάθονταν δύο υπουργοί της κυβέρνησης

Κιλκίς: Η στιγμή της έκπληξης σε καφετέρια στο τραπέζι που κάθονταν δύο υπουργοί της κυβέρνησης

Τα βλέμματα όλων στην καφετέρια του Κιλκίς στράφηκαν προς το επίμαχο τραπέζι. Τα χαμόγελα διαδέχτηκαν γρήγορα τα χειροκροτήματα…

Σε μια καφετέρια στο Κιλκίς σταμάτησαν για να χαλαρώσουν και να τα πουν, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς. Στο ίδιο τραπέζι κάθονταν μέλη της τοπικής ΟΝΝΕΔ αλλά και δύο δήμαρχοι. Τη συζήτηση διέκοψε ξαφνικά ο ιδιοκτήτης με μια τούρτα στα χέρια.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ξαφνιάστηκε ευχάριστα στο Κιλκίς. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο κύριος Πιερρακάκης ήταν προσκεκλημένος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Γεωργαντά, που βρίσκονταν στο Κιλκίς και είχε συνάντηση με μέλη της ΟΝΝΕΔ και με τους δημάρχους Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη και Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο διάλογος μαζί τους, ο ιδιοκτήτης του café Τρυποκάρυδος, στον εξωτερικό χώρο του οποίου γίνονταν η συνάντηση, είχε μια έκπληξη για τον κ. Πιερρακάκη. Είχε μάθει πως την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, ο κ. Πιερρακάκης έχει τα γενέθλιά του και έτσι του πρόσφερε μια τούρτα γενεθλίων προκαταβολικά.

Με τον Υπουργό να ξαφνιάζεται και να σβήνει το συμβολικό κεράκι. Από κοντά ο κ. Γεωργαντάς να δηλώνει πως είχε άγνοια και η τούρτα δεν ήταν προσχεδιασμένη! Δείτε το βίντεο του eidisis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις