Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

Κιλκίς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου από τον κτηνοτρόφο

Κιλκίς: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου από τον κτηνοτρόφο

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται το αυτοκίνητο με το οποίο φεύγουν από την κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου στο Κιλκίς οι τέσσερις Γεωργιανοί εκ των οποίων ο ένας θανάσιμα τραυματισμένος, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr προέρχεται από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη κτηνοτροφική μονάδα, όπου ο ιδιοκτήτης της πυροβόλησε και σκότωσε με την καραμπίνα του το βράδυ της περασμένης Δευτέρας τον 45χρονο Γεωργιανό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 45χρονος που εξέπνευσε από τα πυρά που δέχτηκε μαζί με άλλα τρία άτομα ηλικίας 38, 16 και 15 ετών τα οποία κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου.

Ο κτηνοτρόφος με το που αντιλήφθηκε την παρουσία τους πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να τραυματιστεί σοβαρά. 

Αμέσως τα τρία άτομα μετέφεραν τον 45χρονο στο αυτοκίνητο, κι αφού τον επιβίβασαν σε αυτό ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα κι έφυγαν.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε στο σπίτι του 38χρονου. Εκεί o 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή και όπως έγινε γνωστό είχε αποφυλακιστεί από το κατάστημα κράτησης Αλικαρνασσού.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται το όχημα στο οποίο επιβαίνουν οι τέσσερις Γεωργιανοί να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, περίπου δύο χιλιόμετρα μακρία από την κτηνοτροφική μονάδα που είχαν βρεθεί νωρίτερα.

Όσον αφόρα τώρα τις κατηγοριές ο 54χρονος είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα την ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ οι τρεις Γεωργιανού έχουν συλληφθεί για απόπειρα ληστείας.  

Τι λέει ο πατέρας του 16χρονου

Στο newsit.gr μιλάει ο πατέρας του 16χρονου που συνελήφθη μαζί με άλλους δύο μετά το περιστατικό στις Μουριές Κιλκίς που στοίχισε τη ζωή σε έναν 45χρονο και τονίζει:

«Είναι μεγάλο λάθος να μπεί στη φυλακή ο κτηνοτρόφος. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Τον γνωρίζω εδώ και 15 χρόνια. Μόνο καλό έχω δεί απο αυτόν τον άνθρωπο. Εγω τρελάθηκα όταν έμαθα τι έγινε και ντρέπομαι και εγώ ο ίδιος. Εκείνο το βράδυ ο γιος μου δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι. Είχε πάει 4 τα χαράματα και ανησυχήσαμε. Δεν σήκωνε καν το τηλέφωνο. Τελικά μάθαμε το πρωί ότι κρατείται στην αστυνομία. Αυτοί έμαθα ότι πήγαν στο μαντρί για να ρωτήσουν για κάτι που εγώ δεν γνωρίζω. Δεν μπόρεσα να μιλήσω με το παιδί. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση ο κτηνοτρόφος να ασέλγησε ποτέ σε κάποιο παιδί. Ο Θεός βλέπει. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι πήγε να κάνει ο γιος μου στο μαντρί με τους άλλους».

Την ίδια στιγμή ένας στενός φίλος της οικογένειας του 15χρονου που καταγγέλει οτι ο 54χρονος προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος του ίδιου και της αδελφής του, δηλώνει στο newsit.gr:

«Είναι ήσυχος άνθρωπος ο κτηνοτρόφος. Ποτέ δεν μάλωσε με άνθρωπο, ποτέ δεν έχει πειράξει άνθρωπο. Ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα για τίποτα. Για ασέλγεια δεν έχω ακούσει ποτέ. Εγώ κάνω παρέα με όλη την οικογένεια των παιδιών που λένε οτι προσπάθησε να ασελγήσει σε αυτά, κάνω παρέα με όλους τους και πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Και πιστέψτε με θα το γνώριζα. Να έβαλε χέρι στο κοριτσάκι μέσα στην πλατεία, το θεωρώ αδιανόητο. Για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό το σκηνικό δεν ξέρω. Αλλα και μόνο να πας στην περιουσία ενός ανθρώπου και να αρχίσεις να σπας και να απειλείς, φτάνει. Και εγώ μπορεί το ίδιο να έκανα. Ο 16χρονος έμαθα ότι είπε στην αστυνομία ότι πήγαν για να ζητήσουν χρήματα απο τον 54χρονο κτηνοτρόφο. Δεν γνωρίζω γιατί, αλλά δεν έχει καμία σχέση με ασέλγεια. Ποια είναι η δικαιολογία που είπε ο 38χρονος στα παιδιά για να πάνε εκεί, δεν ξέρω».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις