Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κιλκίς: Χαροπαλεύει στην εντατική μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα – Αγωνία για τον 22χρονο

Κιλκίς: Χαροπαλεύει στην εντατική μετά από σοβαρό εργατικό ατύχημα – Αγωνία για τον 22χρονο

To εργατικό ατύχημα προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στο Κιλκίς και όχι μόνο. Κορυφώνεται η αγωνία για τον άτυχο υπάλληλο…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 22χρονος εργάτης της βιομηχανίας Αλουμύλ, που τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι το πρωί της Πέμπτης (16-09-2021).

Ο 22χρονος μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς, όπου την πρώτη φροντίδα παρείχε ο διευθυντής της, Γιώργος Καϊσίδης. Τα τραύματα όμως στο μέτωπο ήταν συντριπτικά και απαιτούνταν εξειδικευμένη επέμβαση και νοσηλεία. Γι’ αυτό και ο νεαρός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Η βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, αντιμετωπίστηκε με επέμβαση από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου και ο νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου, με την ελπίδα και την ευχή όλων των κιλκισιωτών να πάνε τα πράγματα κατ’ ευχήν.

Το σοβαρό εργατικό ατύχημα έγινε γνωστό με μεγάλη καθυστέρηση και μάλιστα μέσω Θεσσαλονίκης. Το μεσημέρι της Παρασκευής εστάλη ανακοίνωση-καταγγελία του Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστοποιώντας το ατύχημα και καταγγέλλοντας τις συνθήκες εργασίας στη βιομηχανία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις