Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κινητοποιήσεις στο Ηράκλειο από τους εργαζόμενους της “Μαρινόπουλος”

ΦΩΤΟ από το ekriti
ΦΩΤΟ από το ekriti

Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα τους σε περίπτωση που τελικά η “Μαρινόπουλος ΑΕ” πτωχεύσει, είναι οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Αυτό ήταν το κλίμα στην Αμμουδάρα, στο μεγάλο υποκατάστημα της εταιρείας, όπου εργαζόμενοι, μέλη της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και άλλων σωματείων, συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους αναφορικά με την αίτηση πτώχευσης εν λειτουργία που υπέβαλε η εταιρεία.
 

ΦΩΤΟ από το ekriti

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κ. Δημόκριτο Σαλούστρο, οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να προβούν σε κινητοποιήσεις και ίσως και σε απεργία την ημέρα οπότε θα συζητηθεί η αίτηση πτώχευσης”.
Μαρινοπουλος

Οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της συνάντησης προειδοποίησαν την εταιρία “να μην τολμήσει να πάρει κρυφά εμπόρευμα προκειμένου να εξασφαλίσει ρευστότητα” τονίζοντας χαρακρηριστικά πως πλέον έχουν εμπειρίες από άλλα λουκέτα και ξέρουν…

Την ίδια ώρα η εταιρεία Μαρινόπυλος εξέδωσε ανακοίνωση για την αίτηση πτώχευσης εν λειτουργία που υπέβαλε.  Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: ekriti.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε