Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Κιοτής ανιψιός ο Καραμανλής, πράκτορας ο Γιώργος Παπανδρέου” (VIDEO)

“Κιοτής ανιψιός ο Καραμανλής, πράκτορας ο Γιώργος Παπανδρέου” (VIDEO)

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ξανά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, σε ομιλία του στην Πάτρα. Στο στόχαστρό του βρέθηκαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Καραμανλής.

Με βαρείς χαρακτηρισμούς όπως “κιοτής ανιψιός” και “πράκτορας” αναφέρθηκε στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης αναφερόμενος στον κ. Καραμανλή, του οποίου το όνομα όμως δεν ανέφερε, “για να μην του κάνει την τιμή”, όπως είπε, τον χαρακτήρισε ως τον “κιοτή ανιψιό” ο οποίος ανέλαβε την πρωθυπουργία χάρη στον θείο του και πρόσθεσε: “Όταν όμως είσαι σε αυτή τη θέση, πρέπει να είσαι έτοιμος να χύσεις το αίμα σου για τη χώρα και όχι αυτό που έκανε αυτός”.

Όπως γράφει το patrastimes, παράλληλα ο Μιχάλης Αρβανίτης μίλησε και για τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου όσον αφορά την είσοδο της χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο λέγοντας πως “το είχαν κανονίσει πριν αναλάβει ο Παπανδρέου, να πάμε στο στόμα του τέρατος που λέγεται Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το είπε και ο ίδιος ο Στρος Καν. Μπορούσε να δανειστεί με 1% από Κίνα και Ρωσία όμως δεν το έκανε” και κατέληξε: “Τι άλλο μπορούσε να κάνει; Να ζητήσει λογιστικό έλεγχο του χρέους. Αυτό που λέει πάντα η Χρυσή Αυγή. Αλλά ένας τέτοιος πράκτορας από την Αμερική ήθελε να θάψει τους Έλληνες και τα κατάφερε”.

Τέλος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν τηρούν ούτε καν το Σύνταγμα. Αυτοί είναι οι πρώτοι βιαστές του Συντάγματος”.

Η εκδήλωση σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας όταν αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την ομιλία...

Διαβάστε επίσης:

14 συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στην Πάτρα

Σκηνικό πολέμου στην Πάτρα – Μολότοφ, χημικά και προσαγωγές (VIDEO)

Νέο απίστευτο παραλήρημα από τον χρυσαυγίτη βουλευτή Μ. Αρβανίτη – ΒΙΝΤΕΟ

Παλιοναζιστόφατσα! Άγριος καυγάς Κανέλλη – Αρβανίτη στην Βουλή!

“Δεν έγινε Ολοκαύτωμα, πέθαιναν από τύφο – Κοπρίτης ο Τσίπρας”- ΒΙΝΤΕΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε