Τοπικά Νέα

Κλειστά εμπορικά στη Θεσσαλονίκη και σκοτεινοί δρόμοι για 5 ημέρες

Σκοτεινοί θα είναι οι εμπορικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης μετά τις 9 το βράδυ, από την ερχόμενη Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου

αν οι έμποροι της πόλης ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου (ΕΣΘ) να σβήσουν τα φώτα των καταστημάτων τους κατά τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για τον αφανισμό της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο ΕΣΘ καλεί τα μέλη του να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά στις 18 Οκτωβρίου, αντιδρώντας «στην επιβολή νέων κεφαλικών και αναδρομικών φόρων», στην κατάργηση του αφορολόγητου των εμπόρων, στο παραεμπόριο και στη γεωγραφική απελευθέρωση του υπαίθριου εμπορίου, καθώς και «στην ”άλωση” της αγοράς από τις πολυεθνικές και στο ”στέγνωμα” της αγοράς από τις ελληνικές τράπεζες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα