Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κομοτηνή: Διασωληνώθηκε η 55χρονη που προσπάθησε να κάψει ο σύζυγός της

Κομοτηνή: Διασωληνώθηκε η 55χρονη που προσπάθησε να κάψει ο σύζυγός της

Ιδιαίτερα σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας της 55χρονης η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Κομοτηνή, όταν ο σύζυγός της προσπάθησε να την κάψει ζωντανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα από την Κομοτηνή έχει εγκαύματα στο 85% του σώματός της και συγκεκριμένα φέρει εγκαύματα σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, τόσο στο μπροστινό μέρος του κορμιού της όσο και πίσω. 

Μάλιστα, η αρχική πρόθεση ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη μονάδα εγκαυμάτων, ωστόσο η διακομιδή της δεν έγινε ποτέ, καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα η γυναίκα να διασωληνωθεί.

Οι γιατροί περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της, ώστε να μπορέσουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται πως ο σύζυγός της, που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, την περιέλουσε με βενζίνη μετά από καυγά και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά. 

Φαίνεται όμως πως το μετάνιωσε και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, αλλά ήταν ήδη αργά για την γυναίκα που κάηκε σε όλο σχεδόν το σώμα της.

Άμεσα έφτασε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις