Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κομοτηνή: Οι μαθητές που ξάφνιασαν τον αρχηγό του ΓΕΣ – Η συμβουλή του στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή [pic, vids]

Κομοτηνή: Οι μαθητές που ξάφνιασαν τον αρχηγό του ΓΕΣ – Η συμβουλή του στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή [pic, vids]

Ο αρχηγός του ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, βρέθηκε στην Κομοτηνή και κάποια στιγμή είδε να τον πλησιάζουν δύο μαθητές. Αφού του συστήθηκαν έπιασαν κουβέντα…

Ο αρχηγός του ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, βρέθηκε χθες στην Κομοτηνή για τη μεγάλη παρέλαση και αμέσως μετά γνώρισε δύο μαθητές που τον πλησίασαν. Δύο νέα παιδιά, μαθητές της Α΄ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, ο Νίκος Ζουγανέας και ο Αλέξανδρος Θωμαΐδης, έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, να τον γνωρίσουν, αλλά και να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Όπως του είπαν, έχουν σαν στόχο και όνειρο να σταδιοδρομήσουν στον ελληνικό στρατό. «Μη σταματάτε να ονειρεύεστε, μη σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας», ήταν η συμβουλή και παρότρυνση του Αρχηγού ΓΕΣ, που φυσικά δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους δύο φερέλπιδες νέους Θρακιώτες.

Η φωτογραφία με τους δύο μαθητές

Κληθείς να καταθέσει το σχόλιό του αναφορικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, είπε: “Καθημερινά τους σκεφτόμαστε. Είναι κοντά μας και δεν φεύγουν στιγμή από την σκέψη μας. Περιμένουμε την στιγμή που θα απελευθερωθούν”. Τέλος, στην ερώτηση αν το ΓΕΣ γνωρίζει γιατί τους κρατούν ακόμη, δεν θέλησε να απαντήσει…

Εικόνες από την παρέλαση στην Κομοτηνή

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 98 χρόνια από την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Κομοτηνής στον εθνικό κορμό, οι οποίες κορυφώθηκαν με την καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, πολιτιστικών συλλόγων και στρατιωτικών και αστυνομικών τμημάτων.

Πηγή: inkomotini.gr, xronos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις