Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Είμαι Κρητικός μέχρι το μεδούλι των οστών μου – Αδημοσίευτο video

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Είμαι Κρητικός μέχρι το μεδούλι των οστών μου – Αδημοσίευτο video

Πριν από 11 χρόνια, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου του 2006, ο 88χρονος τότε Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, όπου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν του η Παγκρητική Ένωση Αμερικής.

Σε δήλωσή του, στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε πει:

«Είμαι πολύ ευτυχής, είμαι περήφανος. Δέχτηκα με βαθιά ικανοποίηση την τιμή των Κρητικών, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα μίας μακράς σταδιοδρομίας στην υπηρεσία του τόπου. Εγώ είμαι Κρητικός ίσαμε το μεδούλι των οστών μου. Αγαπώ την Κρήτη, αγαπώ την κρητική ομογένεια εδώ, τους Κρήτες των Ηνωμένων Πολιτειών και χάρηκα ιδιαίτερα διότι τους ξανάδα. Οι άνθρωποι αυτοί τραβάνε μπροστά, προκόβουν, μας τιμούν και αποτελούν και πολύτιμο στήριγμα για την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έλαβε το «Venizelos & Kazantzakis achievement award» είχε παρευρεθεί η Ντόρα Μπακογιάννη ως Υπουργός Εξωτερικών και οι εγγονοί του πρώην πρωθυπουργού, Κωστής Μπακογιάννης και Πιέρ Γκουρντέν.

Είχε ακολουθήσει δείπνο και γλέντι, με κρητική και λαϊκή ελληνική μουσική και χορό κ σε μία ιδιαίτερη βραδιά με πολύ κέφι, στην οποία συμμετείχαν Κρήτες από κάθε άκρη της Αμερικής.

Πηγή: zarpanews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε