Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κορινθία: Εστιατόριο ξενοδοχείου ζητεί από τους πελάτες να είναι ντυμένοι σαν Βασιλιάδες

Κορινθία: Εστιατόριο ξενοδοχείου ζητεί από τους πελάτες να είναι ντυμένοι σαν Βασιλιάδες

Υπερβολικές απαιτήσεις έχει από τους πελάτες του μεγάλο ξενοδοχείο στο νομό Κορινθίας. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα πράγματα είναι όπως και να το κάνουμε πιο χαλαρά…

Φτάνοντας στο εστιατόριο είτε για πρωινό είτε για κάποιο άλλο γεύμα απαιτείται αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας (τον οποίο κανείς δεν τηρεί).

Στην ανακοίνωση που υπάρχει στην είσοδο και απευθύνεται κυρίως σε άνδρες αναφέρει ότι ο ενδυματολογικός κώδικας είναι πολύ σημαντική παράδοση στο ξενοδοχείο και μόνο έτσι μπορεί κατά τους συγγραφείς της ανακοίνωσης να επιτευχθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για όλους τους καλεσμένους. 

Και ποια είναι η αμφίεση που μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστη ατμόσφαιρα; Είναι η αθλητική περιβολή, τα κοντά παντελόνια, τα αμάνικα μακό μπλουζάκια, τα αθλητικά και ανοικτά παπούτσια (σαγιονάρες, σανδάλια, παντόφλες). Όσο για τις γυναίκες; Ζητείται ευπρεπής ένδυση. 

Η ανακοίνωση του εστιατορίου σύμφωνα με όσα λένε όσοι το έχουν επισκεφθεί θυμίζει παλαιότερες εποχές και σύμφωνα με μαρτυρίες κανείς δεν ζητεί από κανέναν να τηρηθούν οι παραπάνω κανόνες…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις