Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κορινθία: Η εκτίναξη του κάβου λίγο έλειψε να σκοτώσει ναυτικό

Κορινθία: Η εκτίναξη του κάβου λίγο έλειψε να σκοτώσει ναυτικό

Ο άτυχος ναυτικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Κορινθία μετά το ατύχημα. Ο κάβος του πλοίου εκτινάχθηκε και ο ίδιος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του…

Μέσα στην ατυχία του, ο ναυτικός στην Κορινθία θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός, καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις έχουν σημειωθεί θάνατοι αλλά και πιο σοβαροί τραυματισμοί από τον δικό του. Ο κάβος του πλοίου εκτινάχθηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε. Στην περιοχή επικράτησε για λίγο πανικός. Ο 55χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τη ζώη του, να μην διατρέχει κίνδυνο.

Ένας 55χρονος αλλοδαπός ναυτικός, μέλος του πληρώματος φορτηγού πλοίου, σημαίας Παναμά, τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2023, στη θαλάσσια περιοχή του Καλαμακίου στην Κορινθία.

Σύμφωνα με το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ο ναυτικός τραυματίστηκε μετά από εκτίναξη πρυμναίου κάβου, κατά τη διαδικασία κατάπλου του πλοίου.

Σύμφωνα με το korinthia24.gr, ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις