Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Κορινθία: Σε νοσοκομείο γυναίκα που χτυπήθηκε από ρεύμα όταν ο χαρταετός της κατέληξε σε καλώδια της ΔΕΗ

Κορινθία: Σε νοσοκομείο γυναίκα που χτυπήθηκε από ρεύμα όταν ο χαρταετός της κατέληξε σε καλώδια της ΔΕΗ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Λίγο έλειψε να σημειωθεί τραγωδία στην Κορινθία, όταν χαρταετός που πετούσε γυναίκα, μπλέχτηκε στα καλώδια της ΔΕΗ. Το ρεύμα την χτύπησε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο…

Μια απροσεξία λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Ο χαρταετός της κατέληξε σε καλώδια της ΔΕΗ στην Κορινθία και η γυναίκα που χτυπήθηκε από το ρεύμα, μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο. Οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας της, φαίνεται να μην εμπνέει ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, όλα έγιναν στα Ίσθμια, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, όταν ο χαρταετός που κρατούσε η γυναίκα, πήγε σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει το ρεύμα.

H γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για την παροχή πρώτων βοηθειών και αργότερα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο ΑΔΜΗΕ είχε εκδώσει οδηγίες για το πέταγμα του χαρταετού, προκειμένου οι πολίτες να είναι ασφαλείς και να αποφευχθούν περιστατικά σαν αυτό που συνέβη σήμερα στην Κορινθία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις