Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορινθία: Τραυματίστηκαν σε τροχαίο και δύο φίλοι της νεαρής σερβιτόρας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Διαδοχικά τα τροχαία στην Κορινθία, με δύο νεαρούς να τραυματίζονται τα ξημερώματα. Είχαν επισκεφθεί τη φιλή τους, που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, την ώρα της δουλειάς…

Ένα ακόμη τροχαίο στην Κορινθία τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, δύο νέα παλικάρια, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασαν τον έλεγχο της μηχανής που επέβαιναν, στην Παλαιά Εθνικής Οδό Κορίνθου – Αθηνών, λίγο πριν τους Αγίους Θεοδώρους, κατά την επιστροφή τους από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλευόταν με τραύματα σε όλο το σώμα, η 22χρονη φίλης τους, την οποία είχε παρασύρει και τραυματίσει, οδηγός οχήματος στη Συκιά Ξυλοκάστρου.

Οι δύο άνδρες ενημέρωθηκαν για το ατύχημα της φίλης τους και αποφάσισαν να φύγουν από τους Αγίους Θεοδώρους, όπου βρίσκονταν και να πάνε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Αφού την επισκέφθηκαν, πήραν το δρόμο της επιστροφής για τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς συνειδητοποίησαν πως είχαν ξεχάσει προσωπικό αντικείμενο σε κατάστημα της περιοχής.

Οι δύο νέοι «καρφώθηκαν» στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν βαρύτατα. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παραμένουν διασωληνωμένοι.

Η φίλη τους, σύμφωνα με το korinthostv.gr, τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Συκιάς Ξυλοκάστρου. Συγκεκριμένα, οδηγός Ι.Χ αυτοκινήτου, παρέσυρε και τραυμάτισε μια 22χρονη κοπέλα, εργαζόμενη καφετέριας, η οποία βρισκόταν εν ώρα εργασίας και διέσχιζε το δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Η 22χρονη, μέχρι και αυτή την ώρα, νοσηλεύεται με τραύματα στο σώμα της, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις