Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κόρινθος: Μυστήριο με την εξαφάνιση γιατρού – Άφησε σημείωμα ότι πάει στην μητέρα του που έχει πεθάνει

απεργία γιατροί

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα και με πολλές δόσεις αγωνίας εξελίσσεται η εξαφάνιση του 62χρονου γιατρού από την Κόρινθο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από χθες το μεσημέρι.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν οκτώ το βράδυ της Δευτέρας όταν η κόρη του πνευμονολόγου βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα προκείμενου να αναφέρει ότι ο πατέρας της είχε φύγει από το σπίτι με το αυτοκίνητο του από τις τέσσερις το μεσημέρι κι ότι από εκείνη την ώρα και μετά δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα ο γιατρός άφησε ένα σημείωμα στους οικείους τους, στο οποίο έγραψε ότι πάει να βρει τη μητέρα του, η οποία όμως δεν βρίσκεται εν ζωή.

Στις αστυνομικές αρχές αμέσως σήμανε συναγερμός προκειμένου να εντοπιστεί ο 62χρονος, ενώ οι οικείοι του κάνουν έκκληση όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η είδηση της εξαφάνισης του γιατρού έσκασε σαν βόμβα στο εργασιακό του περιβάλλον με τους συναδέρφους τους να μην μπορούν να πιστέψουν ακόμη τι έχει συμβεί.“ Δεν ξέρω αν είναι εξαφάνιση ή όχι. Ο συνάδερφος ήταν σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και δεν είχε κανέναν πρόβλημα. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη. Η οικογένεια του τον περιμένει”, λέει στο newsit.gr, o διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρει: “Είναι ένας εξαίρετος συνάδερφος και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης  

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις