Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορονο-πάρτι παντού στη Θεσσαλονίκη και εικόνες που εξοργίζουν – Και σε κλειστούς χώρους (video)

Κορονο-πάρτι παντού στη Θεσσαλονίκη και εικόνες που εξοργίζουν – Και σε κλειστούς χώρους (video)
ΦΩΤΟ GRTIMES

Την ώρα που οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, για το πότε θα ανοίξουν τα ρολά των καταστημάτων τους, κάποιοι εξακολουθούν να σφυρίζουν αδιάφορα στη Θεσσαλονίκη, διασκεδάζοντας στο συνωστισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι και το κορονοπάρτι με τη συμμετοχή πολλών ατόμων σε κλειστό χώρο, που σύμφωνα με πληροφορίες του GRTIMES έγινε χθες, Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Σε στόρι που ανέβηκαν στο instagram από κόρη γνωστού δικηγόρου, πλήθος ατόμων φαινόταν να διασκεδάζει σε κλειστό χώρο και χωρίς κανένας από τους συγκεντρωμένους να φορά μάσκα.

Συνεχίζεται ο συνωστισμός στα πεζοδρόμια με… “take away” ποτά

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το καθημερινό πια “κορονο-πάρτι” των πεζοδρομίων, με δεκάδες νεαρούς να συνωστίζονται έξω από μαγαζιά απολαμβάνοντας το ποτό τους, σα να μην υπάρχουν μέτρα και κορονοϊός. 

Δείτε τις απογευματινές εικόνες του GRTIMES από σήμερα, Σάββατο: 

Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, για να “διαλυθεί” το πλήθος στη διασταύρωση των οδών Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως, όπου περίπου 150 άνθρωποι έπιναν ατάραχοι τα… “take away” ποτά τους. 

Πάντως, παρά τα “ντου” της Αστυνομίας αλλά και τα πρόστιμα που κόβονται καθημερινά, τα συγκεκριμένα στέκια γεμίζουν καθημερινά στο κέντρο της πόλης. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις