Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αγωνία στο Ηράκλειο για 3 βρέφη που νόσησαν – Στο κόκκινο η αγωνία για τους γονείς τους

Κορονοϊός: Αγωνία στο Ηράκλειο για 3 βρέφη που νόσησαν – Στο κόκκινο η αγωνία για τους γονείς τους

Ο κορονοϊός δείχνει και πάλι τα δόντια του, στο Ηράκλειο, την Κρήτη και ολόκληρη τη χώρα. Τρία βρέφη που νόσησαν παραμένουν σε νοσοκομείο, με τους γονείς τους, να προσεύχονται για το τέλος της περιπέτειας…

Ο κορονοϊός επέστρεψε με τα κρούσματα και τις νοσηλείες να αυξάνονται στο Ηράκλειο, την Κρήτη και ολόκληρη τη χώρα. Για ακόμα μια φορά η νόσος δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις. Τρία βρέφη δίνουν μάχη σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους και για την ώρα να εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Δύο νεογνά με κορονοϊό νοσηλεύονται στη Μονάδα Νεογνών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα νεογνό μόλις 3 ημερών καθώς και ένα ακόμα 26 ημερών, τα οποία παρουσιάζουν καλή κλινική κατάσταση και έχουν μόνο δέκατα πυρετού.

Σημειώνεται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό στενή ιατρική παρακολούθηση από το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται επί τρίτη ημέρα σήμερα η νοσηλεία του μόλις 8 ημερών βρέφους το οποίο έκανε εισαγωγή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο την Κυριακή 26/6, λόγω ταχύπνοιας που παρουσίασε η υγεία του και νοσηλεύεται επίσης στη Μονάδα Νεογνών.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, θετική στον κορoνοϊό εμφανίστηκε και η μητέρα του νεογνού ενώ το βρέφος νοσηλεύεται επίσης με δέκατα, αλλά σε καλή κατάσταση, σε ειδικό δωμάτιο της Μονάδας Νεογνών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις