Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αμετανόητοι σε πλατείες και μπουζούκια! Συνωστισμός και αδιαφορία σε Αττική και επαρχία (Βίντεο)

Κορονοϊός: Αμετανόητοι σε πλατείες και μπουζούκια! Συνωστισμός και αδιαφορία σε Αττική και επαρχία (Βίντεο)
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο κορονοϊός “θερίζει” αλλά κάποιοι συνεχίζουν να ακολουθούν το δικό τους δρόμο. Συνωστισμός χωρίς μέτρα προφύλαξης σε Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα και Αργολίδα. Οι νέες εικόνες προβληματίζουν…

Συνεχίζονται οι εικόνες συνωστισμού στις πλατείες, παρά την έξαρση των κρουσμάτων, όπως δείχνουν οι εικόνες που πρόβαλε η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1. Στο Μοναστηράκι, στο κέντρο του Πειραιά αλλά και σε μπουζούκια της Αργολίδας, εκατοντάδες άτομα να συνωστίζονται χωρίς να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.

Στην Αργολίδα, το γλέντι πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Νέας Κίου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον κόσμο να μην… πτοείται και να επιδίδεται σε λουλουδοπόλεμο και χορό. Χωρίς μάσκες και φυσικά χωρίς αποστάσεις, όπως φαίνεται από τις εικόνες.

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού και στην Πάτρα, με τους νεαρούς να συγκεντρώνονται για ακόμα ένα βράδυ στις πλατείες. Δεκάδες νεαροί, χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προφύλαξης, συμπεριφέρονται κυριολεκτικά σαν να μην υπάρχει κορονοϊός. Σημειώνεται ότι η περιφερειακή ενότητα της Αχαΐας βρίσκεται σε επίπεδο αυξημένης επιτήρησης!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις