Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ανησυχία και μαζικά τεστ στη Σπερχειάδα μετά τα απανωτά κρούσματα

Κορονοϊός: Ανησυχία και μαζικά τεστ στη Σπερχειάδα μετά τα απανωτά κρούσματα
ΦΩΤΟ TVSTAR

Μεγάλη είναι η προσέλευση των κατοίκων της Σπερχειάδας στα τεστ κορονοϊού που γίνονται από νωρίς το πρωί. Μετά τα θετικά κρούσματα σε νεαρά άτομα, στην περιοχή επικρατεί ανησυχία.

Κάθε ηλικίας άνθρωποι σπεύδουν να κάνουν το τεστ. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Γιώργος Χαντζής. «Έχουμε ζητήσει από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πιο αυστηρό lockdown για να προστατεύσουμε τους δημότες» δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο δήμαρχος.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος, οι συνεργάτες του και οι αστυνομικοί του Α.Τ. Σπερχειάδας προσπαθούσαν να πείσουν τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα.

«Δεν μας άκουγαν όμως» τονίζει. Η διασπορά σύμφωνα με τον δήμαρχο έγινε από φοιτητές που βρίσκονταν μεταξύ τους και στη συνέχεια το μετέφεραν στις οικογένειές τους.

 

Πάντως σε ό,τι αφορά στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σε 140 τεστ, μόνο ένα βγήκε θετικό. Στο μεταξύ αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας υπέγραψε την εισήγηση του δημάρχου Μακρακώμης για αυστηρό lockdown και πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 
 

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις