Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορονοϊός: Απολυμάνσεις σε λεωφορεία και σταθμούς του ΚΤΕΛ Ηλείας! “Ζητάμε κατανόηση για όσα συμβαίνουν” (Βίντεο)

Κορονοϊός: Απολυμάνσεις σε λεωφορεία και σταθμούς του ΚΤΕΛ Ηλείας! “Ζητάμε κατανόηση για όσα συμβαίνουν” (Βίντεο)

Δραστικά μέτρα για την προστασία του επιβατικού κοινού λαμβάνει η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας. Χθες ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις σε όλα τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ αλλά και σε όλους τους σταθμούς στο νομό. Tο βράδυ έγινε και η απολύμανση του κεντρικού επιβατικού σταθμού του ΚΤΕΛ στον Πύργο, καθώς και στα λεωφορεία, στο τέλος της βάρδιας.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλείας Χρήστος Δημακόπουλος σε δήλωσή του τόνισε ότι “… είχαμε μία έκτακτη σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤΕΛ νομού Ηλείας με τα σωματεία ιδιοκτητών, ζητάμε την κατανόησή του επιβατικού κοινού, θα προβούμε σε αναπροσαρμογή δρομολογίων, παρακαλούμε το επιβατικό κοινό να επικοινωνήσει με τα πρακτορεία μας και να ενημερώνεται για όλες τις αλλαγές των δρομολογίων. Και πάλι ζητάμε συγνώμη” ανέφερε.

Ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλείας Σπύρος Παναγιωτόπουλος, από την πλευρά του σημείωσε ότι “… μετά από ένα έκτακτο συμβούλιο που κάναμε μαζί με τα σωματεία και την διοίκηση, πήραμε την απόφαση να προβούμε κι εμείς σε υγειονομικό έλεγχο και απολυμάνσεις στα λεωφορεία. Έχουμε μαζί μας σήμερα, το παιδί που θα κάνει απολύμανση στο χώρο και στα αυτοκίνητα, θα γίνει σε όλα τα αυτοκίνητα και θα μας εξηγήσει πόσες ημέρες διαρκεί η απολύμανση και εμείς θα είμαστε συνέχεια ενήμεροι και θα ενημερώνουμε κι εμείς με τη σειρά μας το επιβατικό μας κοινό”.

Από το Σωματείο ιδιοκτητών υπεραστικών λεωφορείων, ο Νίκος Βλαχαντώνης, τόνισε ότι “… μετά την ανακοίνωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης που έκανε το ΔΣ της ΚΤΕΛ νομού Ηλείας βρεθήκαμε κι εμείς στο πλευρό της διοίκησης, για να παρθούν σοβαρά μέτρα για την προστασία του επιβατικού κοινού.

Ένα από τα μέτρα αυτά, ήταν και να καλύψουμε την ανάγκη της απολύμανσης των λεωφορείων με τελευταίας γενιάς φάρμακα. Ήρθε πιστοποιημένη εταιρεία και ήδη σήμερα ξεκινάμε την απολύμανση στους χώρους των εκδοτηρίων, σε όλους τους σταθμούς και στα λεωφορεία μας. Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό ότι ήδη από αύριο θα υπάρχει στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΚΤΕΛ νομού Ηλείας, η ανάρτηση των δρομολογίων τα οποία με βάση των μέχρι στιγμής στοιχείων που έχουμε, έχουν προσαρμόσει τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, πάνω στην κρίση που υπάρχει στην περιοχή μας.

Εάν υπάρξουν πιο σκληρές ανακοινώσεις του υπουργείου Μεταφορών, τότε κι εμείς θα προσαρμοστούμε σε νέα δρομολόγια. Όλο το κενό των δρομολογίων και την ενημέρωση θα την καλύψουμε μέσα από τις ιστοσελίδες μας και από τις τοπικές εφημερίδες της πόλης μας”.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις