Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αρνητικά τα δείγματα από Αταλάντη! Το χρονικό της αγωνίας τριών ατόμων

κορονοϊός Μόσιαλος

«Happy end» στην υπόθεση με το επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Αταλάντη, δείχνει να βάζουν τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο ανίχνευσης του SARS-COV-2, που έγινε στους τρεις συναδέλφους της γυναίκας που νόσησε από τον νέο κορονοϊό.

Και τα τρία δείγματα επέστρεψαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, αρνητικά ανακουφίζοντας την τοπική κοινωνία και όχι μόνο για την πιθανότητα διασπορά του ιού στην κοινότητα. Μαζί με τα δείγματα των τριών ανδρών από την Αταλάντη, αρνητικά επέστρεψαν δύο ακόμη από ασθενείς του Νοσοκομείου Λαμίας που παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα. Στη μία περίπτωση ηλικιωμένου άνδρα μάλιστα η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και αναμένονταν η εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο 4 Απριλίου ανακοινώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε γυναίκα που μένει στην Αταλάντη και εργάζεται σε εργοστάσιο στην περιοχή. Εκδήλωσε συμπτώματα στις 20 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της βάρδιας της και κλείστηκε στη συνέχεια σπίτι της καθ΄ υπόδειξη του ΕΟΔΥ.

Πριν επιστρέψει και πάλι στο εργοστάσιο στις 30 Μαρτίου, όταν είχαν υποχωρήσει όλα τα συμπτώματα της ίωσης, της ζητήθηκε να γίνει το τεστ κορωνοϊύ που βγήκε θετικό, ενώ οι τρεις συνάδελφοί της στη βάρδια υποχρεώθηκαν σε εξέταση και παραμονή στο Νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ του Σαββάτου.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις