Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αστυνομία και Λιμενικό “κυνηγούν” τους ανυπάκουους στην Κρήτη

Κορονοϊός: Αστυνομία και Λιμενικό “κυνηγούν” τους ανυπάκουους στην Κρήτη

Κορονοϊός και… αταξίες! Παρά την καθολική απαγόρευση για συγκεντρώσεις σε παραλίες και πάρκα σε όλη την Ελλάδα, κάποιοι τα κατέκλυσαν στην Κρήτη. Μάλιστα, αστυνομικές και λιμενικές αρχές στα Χανιά προσπαθούσαν να συνετίσουν τους παραβάτες το πρωί της Κυριακής (15.03.2020).

Αρκετοί ήταν οι πολίτες εκείνοι που και στα Χανιά αψήφησαν τον περιορισμό και κατέκλυσαν την ύπαιθρο, αψηφώντας την επικινδυνότητα.

Από τις πρωινές ώρες της Κυριακής περιπολικά της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, κινήθηκαν σε πολλά παραλιακά μέρη των Χανίων και καλούσαν τον κόσμο να εκκενώσει τις περιοχές, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσαν οι αρχές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ευρύτερη περιοχή της Χρυσής Ακτής και των Αγίων Αποστόλων, όπου οι εκατοντάδες πολίτες που είχαν συρρεύσει στις παραλίες και στο πάρκο, άκουσαν τις σειρήνες των περιπολικών και την έκκληση για εκκένωση στα μεγάφωνα:

“Θερμή παράκληση, απομακρυνθείτε από τις παραλίες σύμφωνα με τις οδηγίες για την πρόληψη κατά του κορονοϊού”.

Μέτρα που σίγουρα, ακόμα και αυτή την ώρα, από πολλούς δεν παίρνονται στα σοβαρά…

Σύμφωνα με την ενημέρωση, τα σώματα ασφαλείας έχουν ρητές οδηγίες να εμποδίσουν κάθε συγκέντρωση ατόμων που πραγματοποιείται ενάντια στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί τα τελευταία 24ωρα.

πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις