Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Αυξάνονται οι θάνατοι σε Λαμία και Χαλκίδα – 4 νεκροί σε λίγες ώρες

Κέρκυρας
ΦΩΤΟ Αρχείου

Ο κορονοϊός δεν δείχνει έλεος και εξακολουθεί να παίρνει ζωές. Μέσα σε λίγες ώρες κατέληξαν άλλοι τέσσερις ασθενείς στα νοσοκομεία Λαμίας και Χαλκίδας.

Ο κορονοϊός έφερε το μοιραίο σε τρεις ασθενείς στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι δύο από αυτούς νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 59χρονο από το Ραπτόπουλο Ευρυτανίας που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας από το Γενικό Νοσοκομείου Καρπενησίου στις 2 Δεκεμβρίου, ο οποίος και κατέληξε χθες, Τετάρτη (09.12.2020) και τον 60χρονο από το Βόλο που είχε διασωληνωθεί μία ημέρα αργότερα στο «Αχιλλοπούλειο» εξαιτίας των επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορονοϊός και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (10.12.2020) το πρωί, αναφέρει το lamiareport.gr.

Στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύονται 10 άτομα στις 12 κλίνες, καθώς εισήχθη εσπευσμένα ένας 67χρονος Λαμιώτης που μέχρι πρότινος νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο.

Χθες (09.12.2020) το πρωί ένας ακόμη συνάνθρωπός μας ηλικίας 84 ετών από τη Λαμία, είχε καταλήξει στην κλινική covid αυτή τη φορά, του Νοσοκομείου Λαμίας.

Δυστυχώς, όμως, ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων συνεχίζεται στη Στερεά Ελλάδα, με την είδηση ενός ακόμη θανάτου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στην κλινική covid, όπου εξέπνευσε σήμερα, Πέμπτη (10.12.2020) ένας 79χρονος από τη βόρεια Εύβοια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις