Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορονοϊός: Έπιασαν τους Γάλλους που “έγραψαν” την καραντίνα και έκαναν βόλτες στα Χανιά! Νοσούν και οι δύο (Βίντεο)

Κορονοϊός: Έπιασαν τους Γάλλους που “έγραψαν” την καραντίνα και έκαναν βόλτες στα Χανιά! Νοσούν και οι δύο (Βίντεο)

Έμαθαν ότι ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή τους, μόλις έφτασαν στα Χανιά και το αεροδρόμιο της πόλης. Οδηγήθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας, αλλά αποδείχθηκαν προκλητικά αδιάφοροι…

Εντοπίστηκαν τις βραδινές ώρες οι δύο αλλοδαποί που την Τρίτη κατά την διάρκεια της ημέρας την «κοπάνησαν» από το ξενοδοχείο καραντίνας των Χανίων στα Μεγάλα Χωράφια. Οι δύο άνδρες που κινητοποίησαν τις αστυνομικές αρχές μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνιση τους, είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό, έπειτα από το τεστ που τους είχε γίνει κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες Γαλλικής Υπηκοότητας, εντοπίστηκαν στο κέντρο των Χανίων  και συγκεκριμένα επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Η ηλικίας τους είναι 32 και 33 χρόνων και όπως είναι λογικό θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ οι Γάλλοι το έσκασαν με αυτοκίνητο και άρχισαν να κάνουν βόλτες στα Χανιά. Δείτε στο επόμενο βίντεο εικόνες από το ξενοδοχείο καραντίνας που έμεναν…

Όσον αφορά τα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη, τα νέα ήταν ευχάριστα χθες καθώς ανακοινώθηκε μόλις ένα περιστατικό στο Ηράκλειο. Συνολικά στην χώρα καταγράφηκαν 416 νέα κρούσματα και 5 νεκροί.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει: Σήμερα (χθες) ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 55 συνδέονται με γνωστές συρροές και 59 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18123, εκ των οποίων το 56.1% άνδρες.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις