Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορoνοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Κορoνοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Ζαμπούκης. 

Όπως επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα GRTimes o πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρης Κολιός, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, εισήχθη σήμερα (08.11.2021) ύστερα από επιπλοκές της νόσου Covid-19. 

«Έχει υποστεί ταλαιπωρία από τον κορονοϊό και πράγματι εισήχθη για νοσηλεία» τόνισε χαρακτηριστικά στο GRTimes ο κ. Κολιός ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που είναι «σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, αλλά οπωσδήποτε θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες».

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ζαμπούκης με ανάρτησή του είχε ενημερώσει από την περασμένη Πέμπτη (4/11) ότι νόσησε από κορονοϊό.

«Μου την έσκασε ο κορωνοϊός. Επιβεβαιώθηκε ότι ήρθα σε επαφή με κρούσμα, έκανα την εξέταση και βγήκα Covid θετικός. Βράζω στον πυρετό, ξερό στόμα + μύτη. Αυτά ως ήπια αντίδραση για τους εμβολιασμένους, φαντάσου τι περιμένει τους μη! Για το πολύτιμο και το εύθραυστο της ζωής, σε άλλη συζήτηση» έγραψε μεταξύ άλλων.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε τη θεραπεία με αντιβίωση που του χορηγήθηκε, ωστόσο ο πυρετός επέμεινε με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις