Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: Φωνές και προειδοποιήσεις για τα πάρτι που έγιναν στα Τρίκαλα! “Θα δώσουμε ονόματα”

Κορονοϊός: Φωνές και προειδοποιήσεις για τα πάρτι που έγιναν στα Τρίκαλα! “Θα δώσουμε ονόματα”

Ο κορονοϊός συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Οι τόνοι στα Τρίκαλα ανέβηκαν με αφορμή τα πάρτι που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και τους ελέγχους που χαρακτηρίστηκαν χαλαροί…

Η παράταξη Κρεμμύδα εγκαλεί το δήμαρχο για τους «χαλαρούς ελέγχους» εν μέσω πανδημίας και για «στραβά μάτια» σε πάρτι που διοργανώθηκαν στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα η δημοτική σύμβουλος Νατάσα Παιδή ζήτησε από τον Δημήτρη Παπαστεργίου να ενημερώσει αναλυτικά το Σώμα για το τι μέτρα έλαβε η «για τραπεζοκαθίσματα και πάρτι σε εσωτερικούς χώρους που έγιναν από συγκεκριμένα μαγαζιά, εν μέσω πανδημίας», συμπληρώνοντας ότι «ειδικά σε μια δυο περιπτώσεις η κατάσταση ξέφυγε χοντρά και όλοι στην πόλη ξέρουν».

Click4more: Κορονοϊός: Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έσπασε την καραντίνα και διέσπειρε τον ιό σε πάρτι!

Ο δε επικεφαλής της παράταξης Κώστας Κρεμμύδας στο περιθώριο της συνεδρίασης σχολίαζε ότι «την επόμενη φορά θα δώσουμε ονόματα. Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη», δείχνοντας ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής που λειτουργούν με τουλάχιστον προκλητικό τρόπο.

Πηγή: trikalavoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις