Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορονοϊός – Φθιώτιδα: 43χρονος περιγράφει τη μάχη που έδωσε και κέρδισε – «Να ακούτε τους επιστήμονες»

Κορονοϊός - Βόρεια Ελλάδα: 340 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις ΜΕΘ - Ανεμβολίαστοι το 88% αυτών

Συγκλονίζει ένας 43χρονος στρατιωτικός από τη Φθιώτιδα, ο οποίος πάλεψε επί έξι ολόκληρους μήνες με τον κορονοϊό.

Ο 43χρονος υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό τον περασμένο Μάιο και μετά από πολλές ημέρες στην εντατική, στα νοσοκομεία και στο Κέντρο Αποκατάστασης, είναι και πάλι πίσω στην οικογένειά του.

Η περιπέτεια του στρατιωτικού ξεκίνησε την περασμένη Πρωτομαγιά και χρειάστηκαν έξι ολόκληροι μήνες για να μπορέσει να επιστρέψει και πάλι δυνατός σπίτι του!

Η οδυνηρή εμπειρία του 43χρονου από τον Covid19, τού δίνει το δικαίωμα να δώσει τη δική του συμβουλή, μέσω του LamiaReport:

«Να ακούτε τους επιστήμονες και να μη πιστεύετε ό,τι σας λένε διάφοροι. Χάρη στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό εγώ κατάφερα να επιστρέψω σπίτι μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους, στο Νοσοκομείο Λαμίας και ειδικά στους ανθρώπους της ΜΕΘ, στο προσωπικό του Αττικού Κέντρου Αποκατάστασης και του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου», τονίζει συγκινημένος.

«Κάθε μέρα ζούσαν κι οι δικοί μου άνθρωποι με την αγωνία αν θα βγω νικητής. Και στη συνέχεια, πολλές ακόμη ώρες για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και εντέλει να επιστρέψω στο σπίτι μου», καταλήγει ο 43χρονος στρατιωτικός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις