Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κορονοϊός: Γέμισε η ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Λαμίας

κορονοϊός
Φωτογραφία Αρχείου

Σε χρόνο ρεκόρ γέμισαν και οι πέντε νέες κλίνες της νέας πτέρυγας ΜΕΘ Covid Λαμίας, μετά τη διακομιδή από Καρδίτσα ενός ακόμη σοβαρού περιστατικού. Στις 11 κλίνες δίνουν την μάχη με τον κορονοϊό τρεις ασθενείς από τη Λαμία και οκτώ από όμορους νομούς.

Ο τελευταίος ασθενής που εισήλθε στην ΜΕΘ Covid, όπως αναφέρει το lamiareport, είναι γνωστός γιατρός από την Καρδίτσα, η κατάσταση του οποίου επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες από την ασθένεια και χρειάστηκε να διασωληνωθεί τη στιγμή που και οι πέντε κλίνες ΜΕΘ Covid του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας είναι γεμάτες.

Πρόκειται για το 6ο περιστατικό που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας από όμορους νομούς, σε λιγότερο από τέσσερις (4) ημέρες που λειτούργησαν τα επιπλέον πέντε κρεβάτια ΜΕΘ, σύμφωνα με το lamiareport. Στο σύνολο των 11 κλινών δίνουν μάχη με την επικίνδυνη ασθένεια τρεις ασθενείς από τη Λαμία (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ένας από τη Βοιωτία, δύο από την Ευρυτανία, ένας από τη Λάρισα, ένας από τη Μαγνησία και τρεις από την Καρδίτσα.

Πηγή: LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις