Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: Γεμίζουν με ασθενείς τα νοσοκομεία της Πάτρας – Διασωληνώθηκε 27χρονος

Κορονοϊός: Γεμίζουν με ασθενείς τα νοσοκομεία της Πάτρας – Διασωληνώθηκε 27χρονος

Συνεχείς είναι οι νοσηλείες ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της Πάτρας και ήδη έχουν ξεπεράσει τους 50.

Την Τετάρτη ήταν 49 ενώ σήμερα ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύονται έφτασε τους 57. Ανάμεσα στους νοσηλευομένους και μάλιστα στους διασωληνωμένους στη ΜΕΘ Covid του Ρίου είναι ένας 27χρονος αλλοδαπός που διαμένει στη Μανωλάδα Ηλείας.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από την 6η ΥΠΕ, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται στην κλινική 22 ασθενείς και στη ΜΕΘ άλλοι έξι. Να σημειώσουμε ότι στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται δύο μοναχές από την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Βερίνο Συμπολιτείας καθώς  κι ένας άνδρας που ήρθε σε επαφή με την Μονή.

Από την άλλη, στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, νοσηλεύονται στην κλινική 24 ασθενείς ενώ στη ΜΕΘ βρίσκονται 5 ασθενείς. Θετικό είναι ότι αποσωληνώθηκε ένας 66χρονος ο οποίος όμως παραμένει στη ΜΕΘ.

Τα κρούσματα στο Μοναστήρι στο Αίγιο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, βρέθηκαν την Τετάρτη πέντε  συνολικά μοναχές και ένας επισκέπτης μοναχός στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Βερίνο Συμπολιτείας. Τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν έδειξαν ότι δύο καλόγριες είναι θετικές, όπως και ο άνδρας.

Σε τεστ υποβλήθηκαν και άλλες μοναχές, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό πόσα είναι πραγματικά τα κρούσματα μέσα στη  Μονή που παραμένει σε καραντίνα και δεν μπορεί κανείς, για λόγους προσευχής, να την επισκεφθεί.

Στο μεταξύ  ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος, παραμένει στον χώρο που μόνιμα διαμένει στο «Χάνι της Βοστίτσας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις