Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Η αγιογράφος επιστρέφει στη Μύκονο! Η συγκλονιστική της ανάρτηση για την περιπέτεια υγείας

Κορονοϊός: Η αγιογράφος επιστρέφει στη Μύκονο! Η συγκλονιστική της ανάρτηση για την περιπέτεια υγείας

Η Μύκονος συζητάει τα ευχάριστα νέα και περιμένει την 42χρονη. Η αγιογράφος ήταν το δεύτερο κρούσμα στο νησί των Κυκλάδων. Ο κορονοϊός άλλαξε τη ζωή της αναπάντεχα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Η αγιογράφος ευχαριστεί γιατρούς, νοσηλευτές και τον απλό κόσμο που της συμπαραστάθηκε. Το νέο τεστ που έκανε στο νοσοκομείο Σωτηρία βγήκε αρνητικό και πλέον η ίδια παίρνει εξιτήριο και ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής στη Μύκονο.

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, προσπαθεί να περιγράψει σκέψεις και συναισθήματα. “Όσα λόγια και να γράψω, είναι λίγα για να σας δείξω πως αισθανόμουν διαβάζοντας τις ευχές σας. Στα όνειρα μου ζωγράφιζα για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της αγιογράφου

«Μου πήρε αρκετό καιρό να καταλάβω πως τα συναισθήματά της καθημερινότητάς μου αντικατέστησαν αριθμοί, 98 νεκροί, 31 νέα κρούσματα δύο χάπια χλωροκίνη καθημερινά, 2 μέτρα απόσταση από τον άλλον, 8:00-20:00 απαγόρευση κυκλοφορίας, δυο επιβάτες σε κάθε αυτοκίνητο και ένα σωρό άλλες απαγορεύσεις. Ποτέ δεν ήμουν καλή στα μαθηματικά.

Πάντοτε ζωγράφιζα για όλα τα παιδιά στην τάξη μου, για να μου λύνουν τις ασκήσεις και τα προβλήματα που μας έβαζαν. Αυτή τη φορά η αγάπη όλων σας και οι προσευχές σας με βοήθησαν να λύσω ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που που έχω αντιμετωπίσει.

Ο Χριστός και η Παναγία ήταν στο πλάι μου, οι γιατροί στο «Σωτηρία» και η άμεση αντίδραση του κέντρου υγείας, με βάζουν σήμερα στο αεροπλάνο επιστροφής στο νησί, έχοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ του κορωνοϊού. Όσα λόγια και να γράψω, είναι λίγα για να σας δείξω πως αισθανόμουν διαβάζοντας τις ευχές σας. Στα όνειρα μου ζωγράφιζα για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Υ.Γ: Δεν έχει καμιά σημασία ποιος μετέδωσε σε ποιον τον ιό και με ποια σειρά. Σημασία έχει να είμαστε εδώ όλοι υγιείς»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις