Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός – Κρήτη: Λουκέτο σε νυχτερινά μαγαζιά – Πρόστιμα και σε θαμώνες που χόρευαν

Κορονοϊός – Κρήτη: Λουκέτο σε νυχτερινά μαγαζιά – Πρόστιμα και σε θαμώνες που χόρευαν
ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

«Βροχή» από λουκέτα και πρόστιμα στην Κρήτη για παραβάσεις των μέτρων για τον κορονοϊό. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν συνολικά σε 1.603 ελέγχους σε όλο το νησί το τελευταίο 24ωρο.

Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν μία ταβέρνα στην οποία οι θαμώνες χόρευαν στην πίστα, παρά την απαγόρευση που ισχύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αρχές προχώρησαν στην άμεση αναστολή λειτουργίας της ταβέρνας για επτά ημέρες, ενώ βεβαίωσαν και πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη.

Την ίδια ώρα, εντοπίστηκε και ένα καφενείο να είναι ανοιχτό μετά την παρέλευση του ωραρίου, με αποτέλεσμα να βεβαιωθεί, επίσης, πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και να ανασταλεί η λειτουργία του μαγαζιού για επτά ημέρες.

Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν κι ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε χωρίς άδεια με αποτέλεσμα να «σφραγιστεί», να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης, καθώς και να του βεβαιωθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Τέλος, στο Λασίθι υπήρξε καφέ μπαρ που λειτουργούσε μετά την παρέλευση του ωραρίου με αποτέλεσμα να μπει… λουκέτο για επτά ημέρες και να «κοπεί» πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις