Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Κορονοϊός: Νέα μαζική δειγματοληψία στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας! Τα αποτελέσματα δρομολογούν εξελίξεις

Κορονοϊός: Νέα μαζική δειγματοληψία στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας! Τα αποτελέσματα δρομολογούν εξελίξεις

Ολοκληρώνεται σήμερα το «Σχέδιο Ημέρα 0 – Ημέρα 7 – Ημέρα 14», καθώς πραγματοποιείται η τρίτη μαζική δειγματοληψία στη Νέα Σμύρνη στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον οικισμό των Ρομά. Ο κορονοϊός συνεχίζει να προβληματίζει…

Τα αποτελέσματα της τρίτης φάσης του σχεδίου θα δώσουν πιο συγκεκριμένη ακόμη εικόνα για την «δράση» του κορονοϊού στην περιοχή.

Περίπου 15 συνεργεία του ΕΟΔΥ προχωρούν σήμερα Τετάρτη στην δειγματοληψία με τα δείγματα που θα είναι καλώς εχόντων των πραγμάτων σε τριψήφιο αριθμό, να στέλνονται στον ΕΟΔΥ στην Αθήνα.

Για την σημερινή δειγματοληψία, αλλά και το πώς θα κινηθούν οι αρχές σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα, συζήτησαν σε σύσκεψη χθες το βράδυ της Τρίτης, στην περιφέρεια Θεσσαλίας, ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός που πήρε κιόλας την πρωτοβουλίας αυτής ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο καθηγητής Επιδημιολογίας – εκπρόσωπος ΕΟΔΥ κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου – συντονιστής της «Αρωγής» κ. Βασίλης Πινακάς, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αστέριος Μαντζιώκας, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσικονούρης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Απόστολος Κομνός καθώς και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις