Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Νέοι θάνατοι σε Άμφισσα, Χαλκίδα και Λαμία

Κορονοϊός: Νέοι θάνατοι σε Άμφισσα, Χαλκίδα και Λαμία
Intime Αρχείο

Ο κορονοϊός «χτυπά» και τις γιορτές. Τις τελευταίες ώρες η μακάβρια λίστα με τους συνανθρώπους μας που καταλήγουν εξαιτίας του αόρατου εχθρού μεγαλώνει κι άλλο.

Περιμένοντας το εμβόλιο ο κορονοϊός παραμένει επιθετικός και δυστυχώς, συνεχίζουμε να μετρούμε θύματα της πανδημίας. Σύμφωνα με το lamiareport, δύο ακόμη απώλειες ανθρώπων που νόσησαν από κορονοϊό θρηνεί η Λαμία. Πρόκειται για έναν 79χρονο συνταξιούχο και μία 85χρονη, που μεταξύ των άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν, είχαν νοσήσει και από τον Covid19.

Και η μαύρη λίστα δεν σταματά. Προπαραμονή Χριστουγέννων (23.12.2020), έγιναν γνωστοί οι θάνατοι δύο ακόμη συνανθρώπων μας σε περιοχές της Στερεάς.

Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας έχασε τη μάχη μία 73χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν για σχεδόν ένα μήνα στη ΜΕΘ, παλεύοντας με την επικίνδυνη ασθένεια.

Τέλος στις 23 Δεκεμβρίου κατέληξε και ένας ακόμη 47χρονος από την περιοχή της Άμφισσας, από επιπλοκές που δημιούργησε στην υγεία του ο Covid19. Αυτός ήταν ο 6ος θάνατος στη Φωκίδα από κορονοϊό, ενώ συνολικά στη Στερεά θρηνούμε την απώλεια 51 ανθρώπων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις