Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορονοϊός: «Όντε λιάζει κράθιε τον γαμπά σου όντε βρέχει ξάσου» – Ο δήμαρχος Ανωγείων έκανε το εμβόλιο

Κορονοϊός
Φωτογραφία από: Facebook / Sokratis Kefalogiannis

«Ο εμβολιασμός από όλες τις ηλικιακές ομάδες, είναι το πιο ισχυρό όπλο κατά της πανδημίας αλλά και η απόδειξη σεβασμού σε όλο το επιστημονικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της χώρας μας για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν, ώστε να προφυλάξουν τους πολίτες και να σώσουν ζωές που εκτέθηκαν στον θανατηφόρο ιό».

Αυτό δήλωσε ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, ο οποίος εμβολιάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όντε λιάζει κράθιε τον γαμπά σου όντε βρέχει ξάσου» λένε οι Ανωγειανοί θέλοντας να υπενθυμίσουν σε όλους, πως όταν έχει ήλιο πρέπει να κρατάμε την κάπα μας για να προστατευθούμε και να είμαστε έτοιμοι για κάθε αλλαγή απότομη του καιρού και όταν βρέχει τότε ο καθένας ας κάνει ότι θέλει με βάση την προετοιμασία του πριν την κακοκαιρία».

click4more: Καθόλου… χαλαρά! Κρατήσεις στην εστίαση μέχρι και τα τέλη Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη, ο κάθε εμβολιασμός κάθε πολίτη, «δίνει δύναμη, όχι μόνο στην επίσημη Πολιτεία και στην επιστημονική επιτροπή που διαχειρίζεται τα της πανδημίας, αλλά και σε κάθε εργαζόμενο στην Υγεία ξεχωριστά, δίνοντας του μία ακόμη ώθηση ώστε να ανταπεξέλθει στον αγώνα του, αλλά και στην κόπωση του. Στο ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ανωγείων, στους ανθρώπους αυτούς που κατ΄ επιλογή τους – και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία – υπηρετούν στο ορεινό Κέντρο Υγείας των Ανωγείων με απόλυτη ευσυνειδησία και με υψηλή αίσθηση του καθήκοντός τους, με άψογη διαχείριση των κρουσμάτων, υψηλή επαγγελματική ευσυνειδησία, άψογο προγραμματισμό της διαδικασίας του εμβολιασμού, τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ και ο Θεός να τους έχει καλά.

Τους υποσχόμαστε ότι, όπως εκείνοι είναι συνεχώς δίπλα μας, έτσι και εμείς είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ζήτησε δε, από όλους τους Έλληνες να εμβολιαστούν, αποδεικνύοντας ότι με μία κοινή στάση, ένα κοινό μέτωπο όλων κατά του ιού, η επιστροφή στην κανονικότητα θα έρθει πιο σύντομα.

Δείτε και την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του ο δήμαρχος Ανωγείων για το εμβόλιο

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις