Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Κορονοϊός – Πάτρα: Τα μέτρα που θα ισχύσουν στον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Ανδρέα

Κορονοϊός – Πάτρα: Τα μέτρα που θα ισχύσουν στον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Ανδρέα
Φωτογραφία αρχείου

Σύσκεψη για τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά την διάρκεια του εορτασμού του πολιούχου της Πάτρας, Αγίου Ανδρέα, την ερχόμενη Τρίτη (30.11.2021), πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της μητρόπολης Πατρών, στην οποία συμμετείχαν ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, εκπρόσωποι της περιφέρειας, υγειονομικών φορέων και της Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, «θα υπάρχει μία είσοδος και μία έξοδος στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, ενώ κατά την διάρκεια της λιτανείας της Τίμιας Κάρας δεν θα υπάρξει στάση, με βασικό σκοπό να μην προκληθεί συνωστισμός».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «η Αστυνομία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την αποφυγή του συνωστισμού», υπογραμμίζοντας ότι «κατά την διάρκεια της σύσκεψης μίλησα ξεκάθαρα για το υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει και τους ελέγχους».

Από την πλευρά του, ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, είπε: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ ότι θα πάμε σε οποιαδήποτε εκδήλωση, χωρίς να έχουν ληφθεί τα πιο αυστηρά μέτρα που υπάρχουν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να προστατευθεί η δημόσια υγεία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις