Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ποιος ήταν ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης το πρώτο θύμα στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Ποιος ήταν ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης το πρώτο θύμα στην Ελλάδα

Έδινε γενναία μάχη με τον κορονοϊό αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο 66χρονος συνταξιούχος καθηγητής Μαθηματικών και περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Μανώλης Αγιομυργιαννάκης (Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλείας) με τη Παράταξη «Δυτική Ελλάδα –Μπροστά» του Κώστα Σπηλιόπουλου έφυγε από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά για το θάνατο του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη.

«Έφυγε από κοντά μας νωρίς και άδικα. Υπηρέτησε την παράταξη με ανιδιοτέλεια και πάθος, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Στάθηκε δίπλα στον πολίτη της Ηλείας και τα προβλήματά του ως εκπαιδευτικός, υποψήφιος βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Μανώλη», αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά.

Ο 66χρονος νόσησε από τον κορωνοϊό αφότου επέστρεψε από την εκδρομή στο Όρος Σινά που πραγματοποίησε από τις 19 – 27 Φεβρουαρίου 2020 το Μοναστήρι της Αγίας Ελεούσης Βαρθολομιού Ηλείας. Υπενθυμίζουμε ότι στις 2 Μαρτίου 2020 μετέβη στο ΠΓΝΠ με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας και αφότου υπεβλήθη σε έλεγχο το δείγμα ήταν θετικό και εισήχθη για νοσηλεία στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Από την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα διασωληνώθηκε αλλά τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή, όμως η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε πολύ τις τελευταίες ημέρες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις