Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Χαρδαλιάς λίγο πριν μπει και επισήμως σε “πορτοκαλί” συναγερμό

αστυνομικοί Νίκος Χαρδαλιάς
ΦΩΤΟ GRTIMES

Από το απόγευμα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Λίγο πριν τις 19.00 ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την έκτακτη σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας.

Θυμίζουμε ότι η σύσκεψη γίνεται λίγες ώρες πριν και επίσημα η Θεσσαλονίκη περάσει στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον κορονοϊό.

Στη σύσκεψη αναμένεται συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, ο εντεταλμένος σύμβουλος για Θέματα Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Δαγκλής και άλλοι.

Click4More: Κορονοϊός: “Σαρώνουν” τη Θεσσαλονίκη με ελέγχους μετά την εκτόξευση των κρουσμάτων

Σημειώνεται, ότι αν και δεν είχε κληθεί στη συνάντηση, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έφτασε και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης λόγω της επιβάρυνσης επιδημιολογικής κατάστασης της περιοχής.

Στην αποψινή συνάντηση, σύμφωνα με το grtimes, αναμένεται ότι θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία, η τήρηση των μέτρων και των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και η τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις