Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Συνωστισμός και πρόστιμο φωτιά σε μπαρ της Χαλκίδας! Η μουσική σταμάτησε απότομα

Κορονοϊός: Συνωστισμός και πρόστιμο φωτιά σε μπαρ της Χαλκίδας! Η μουσική σταμάτησε απότομα

Ο κορονοϊός συνεχίζει να προβληματίζει με τους ελέγχους σε μπαρ να διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Στη Χαλκίδα βρέθηκε στο επίκεντρο ακόμα ένα κέντρο διασκέδασης…

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού. Την Παρασκευή το βράδυ (21-08-2020) σε μπαρ της Χαλκίδας μετά από έλεγχο της Τουριστικής Αστυνομίας διαπιστώθηκε συνωστισμός και επιβλήθηκε το πρόστιμο των 15.150 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του μπαρ για 15 ημέρες.

Κατά τον έλεγχο της Τουριστικής Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ήταν όρθιοι τουλάχιστον 30 πελάτες χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας.

Θυμίζεται πως ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας στα τέλη Ιουλίου, σε έκτακτη ενημέρωση είχε ανακοινώσει σειρά μέτρων για την αντιμετώπισή της πανδημίας. Ανάμεσά τους και το μέτρο περί απαγόρευσης όρθιων πελατών, το οποίο ίσχυε για μία εβδομάδα 03/08 εως 09/08, ενώ μετά από ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας το μέτρο επεκτάθηκε εως 31/08.

Πηγή: evima.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις