Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κορονοϊός: Θετική 40χρονη που έχασε τη ζωή της στην Καστοριά

Κορονοϊός: Θετική 40χρονη που έχασε τη ζωή της στην Καστοριά

Από κορονοϊό έχασε τελικά τη ζωή της μια 40χρονη μητέρα από την Καστοριά, κάτι το οποίο αποδείχθηκε μετά θάνατον.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο σπίτι της στην Καστοριά και αποτελεί το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπέφερε από άσθμα, όπως ανέφερε το Mega.

Πλέον, τόσο ο σύζυγος, όσο και τα παιδιά της έχουν τεθεί σε καραντίνα. Να σημειωθεί πως πρόκειται για το 4ο θύμα του κορονοϊού στον νομό Καστοριάς. 

«Δεν είχαμε ακούσει να έχει σοβαρά συμπτώματα», λέει ο πρόεδρος του χωριού για την 40χρονη

Στο μεταξύ στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Τρύφωνας Σαραμπίνας, πρόεδρος της Κοινότητας Γαύρου Καστοριάς, όπου έμενε η 40χρονη που έχασε τη ζωή της από κορονοϊό.

“Το σπίτι της οικογένειας της 40χρονης ήταν στον οικισμό Γαύρου. Εξέπνευσε ξημερώματα Σαββάτου. Δεν γνωρίζουμε αν είχε πρόβλημα υγείας”, ανέφερε ο κ. Σαραμπίνας.

“Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού εξέπνευσε. Δεν πρόλαβαν να την πάνε στο νοσοκομείο”, πρόσθεσε.

“Δεν έχουμε ακούσει κάτι σοβαρό να είχε από συμπτώματα”, σημείωσε ακόμη ο κ. Σαραμπίνας ενώ ανέφερε και ότι “δεν μας έχει ενημερώσει κανείς ότι πρέπει να μπούμε σε καραντίνα ή κάτι τέτοιο. Σήμερα θα γίνει και η κηδεία της”.

“Έχω αναλάβει ήδη πρωτοβουλία, να γίνει κάποια απολύμανση. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με δήμαρχο, αντιδημάρχους. Αν υπάρχει κάτι να κάνουμε θα γίνει”, κατέληξε ο κ. Σαραμπίνας.

Με πληροφορίες από kozanimedia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις