Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κορονοϊός: Τρέχουν να κάνουν rapid test στην Πάτρα – Μεγάλη προσέλευση στα σημεία ελέγχου (pics)

Κορονοϊός: Τρέχουν να κάνουν rapid test στην Πάτρα – Μεγάλη προσέλευση στα σημεία ελέγχου (pics)
Φωτογραφία tempo24.news

Έντονη είναι η ανησυχία των πολιτών στην Πάτρα για την διασπορά του κορονοϊού στην πόλη καθώς όπως φαίνεται σπεύδουν να κάνουν rapid test σε διάφορα σημεία που διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. 

Όπως αναφέρει το tempo24.news, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους εντατικούς ελέγχους στις γειτονιές και σε κεντρικά σημεία της Πάτρας με βασικό στόχο τον εντοπισμό των ασυπτωματικών φορέων του κορονοϊού. Σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου, πραγματοποιούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην πλατεία Πυροσβεστίου, ενώ ξεκινούν και δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαϊας σε καθημερινή βάση  για τον γενικό πληθυσμό.  

Στην πλατεία Πυροσβεστίου, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, έγιναν πάνω από 300 τεστ, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος συγκριτικά με προηγούμενες μέρες. 

Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν οι μαθητές και οι εργαζόμενοι του 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου,  του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαϊας.

Δείτε φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από tempo24.news

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις